TÜM OKULLAR

Tanıtım

Kayıt Şartları

Kayıt İşlemleri

Ön Kayıt: Okulumuza kayıt yaptırmak isteyen adaylar, ön kayıt formu doldurarak görevli kayıt sorumlusuna teslim ederler, mülakat tarihini ve saatini öğrenirler. Ara sınıflarda kontenjan boşluğu kadar öğrenci sınava alınır.

Mülakat ve Sınav: İlkokul birinci sınıfa kaydı yapılacak öğrenciler Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik servisinin hazırladığı, sınıf öğretmenlerinin uyguladığı mülakattan geçerler. Ara sınıflara kaydı yapılacak öğrenciler sınavdan ve mülakattan geçerler. Mülakat ve sınav sonuçları okuldan telefonla öğrenilebilir.

Kayıt: Mülakattan ve sınavsan olumlu sonuç alan adaylar kayıt merkezimize gelerek kayıt yaptırırlar.

Not: Kayıt işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen "Kayıt Kabul Broşürü"müzü inceleyiniz.

Kayıt İşlemleri Nasıl Yapılır?
Öğrencinizi kayıt yaptırmaya karar verdiyseniz önce Müdür Yardımcısı ile görüşünüz ve "Başvuru Dilekçesi"ni doldurunuz ve istenen belgeleri tamamlayınız.
Muhasebe servisine giderek mali işlemlerinizi tamamlayınız. Muhasebe servisi ödemelerinizle ilgili bir takvim belirlemenize yardımcı olacaktır.
Görevli Müdür Yardımcısına ve Muhasebeye kayıt yapılmadan kayıt işlemleriniz bitmiş sayılmayacaktır.
Öğrencinin ders kitapları, forma ve eşofman fiyatları ve servis ücretleri okul ücretlerinin dışındadır.
Kitaplar Milli Eğitimce ön görülen kitaplar arasından seçilmektedir ve kitap fiyatları konusunda okul söz sahibi değildir.
Okul servis ücretleri de valilikçe belirlenmekte olup okulumuz bu konuda da söz sahibi değildir.